Noua locatie Titanic- Titanic Dream!

Stim ca nunta de vis necesita ample pregatiri, accesorii si o locatie fabuloasa, toate concurand spre a oferi o adevarata experienta minunata, atat mirilor, cat si invitatilor deopotriva. De aceea, restaurantul Titanic a deschis portile celei de-a doua locatii din Iasi, una cu adevarat spectaculoasa si cu o ampla varietate de facilitati, care va ofera posibilitatea de a realiza o nunta de vis intr-un decor cu adevarat fabulos. Situata in Mogosesti, Iasi, noua locatie Titanic pare desprinsa dintr-un adevarat vis. Din acest motiv sala se numeste Titanic Dream si este fara indoiala o locatie de exceptie pentru orice petrecere.

Titanic Dream- locatia ideala pentru orice eveniment

Titanic Dream este o locatie pentru evenimente care va pune la dispozitie o sala fastuoasa, de o eleganta rara, ce poate gazdui un numar de circa 180- 450 de invitati. Planuiesti o nunta mare, cu invitati numerosi care sa se bucure alaturi de tine, la petrecerea ta? Titanic Dream este solutia potrivita, pentru ca inglobeaza tot ce ai nevoie de la o locatie de nunta sau botez.

Sala ampla si maiestoasa este decorata modern, cu bun gust si se ridica la nivelul oricaror exigente. Pentru ca tinem la confortul clientilor nostri, locatia Titanic Dream va ofera intreg spatiul de care aveti nevoie, fiind o sala fara stalpi si astfel fara conditionari de spatiu. Stim ce inseamna un vals reusit al mirilor sau o hora moldoveneasca ce te cheama in jocul ei si de aceea va oferim tot spatiul de care aveti nevoie pentru a va distra in voie.

Punem la dispozitia clientilor nostri un decor de vis, astfel incat si amintirile foto sa fie pe masura. Piscina exterioara, fie ea decorata sau nu, va fi un element decorativ de poveste pentru orice eveniment. Spatiul verde ce inconjoara locatia va va trezi simturile si va constitui o adevarata oaza de liniste si frumusete, de care sa va puteti bucura alaturi de cei dragi. In acelasi timp, punem la dispozitia clientilor si decorul pentru fotografii, astfel incat orice poza sa se poata transforma intr-o amintire cu adevarat memorabila.

Pentru ca locatia Titanic Dream ofera posibilitatea realizarii unui eveniment cu foarte multi invitati, am luat in calcul si nevoia acestora de a beneficia de locuri de parcare. Locatia este prevazuta cu parcare proprie generoasa, astfel incat oricine sa se poata bucura in voie de un timp placut, fara grija locului de parcare.

Pentru ca un eveniment reusit necesita nu doar muzica si voie buna, ci si un meniu adecvat, Titanic Dream ofera clientilor un meniu Ultra All Inclusive, astfel incat nicio grija sa nu intervina in ziua marelui eveniment. Realizam preparate moderne, dar si traditionale si le prezentam intr-o forma deosebita, adecvata evenimentelor la care sunt servite. Eleganta si rafinamentul preparatelor noastre va va cuceri, la fel ca si restul facilitatilor pe care vi le punem la dispozitie, toate din respect si din dorinta de a oferi clientilor un eveniment reusit.

Va asteptam sa ne contactati si sa ne vizitati in noua locatie, pentru a vedea in detaliu oferta noastra. Va stam la dispozitie si ne onoreaza fiecare client care ne alege sa ii gazduim evenimentele cele mai importante ale vietii.