Restaurantul Titanic

este amplasat la 1 km de capat CUG si a luat nastere din dragoste pentru preparatele culinare delicioase si autohtone, pregatite cu multa atentie si servite impecabil si pentru petrecerile romanesti, pline de buna-dispozitie.

Restaurant Titanic este o locatie selecta, ce pune la dispozitie un set complet de servicii pentru a va putea bucura de fiecare moment al evenimentului, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil. Fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, zi de nastere) sau de un eveniment corporate (conferinta, gala, team-building), totul poate fi organizat cu succes in cele mai mici detalii.

Echipa Titanic

este tanara, ambitioasa si se remarca prin calitatea serviciilor oferite clientilor si prin profesionalismul cu care abordeaza fiecare situatie in parte. Pentru ca vrem ca fiecare client sa beneficieze de un pachet de servicii adaptat nevoilor si bugetului sau, avem intotdeauna timp si solutii.

Titanic Dream

Titanic Dream este o locatie pentru evenimente care va pune la dispozitie o sala fastuoasa, de o eleganta rara, ce poate gazdui un numar de circa 180- 450 de invitati. Planuiesti o nunta mare, cu invitati numerosi care sa se bucure alaturi de tine, la petrecerea ta? Titanic Dream este solutia potrivita, pentru ca inglobeaza tot ce ai nevoie de la o locatie de nunta sau botez.